Kolosianet

Kolosianët 1:9-11

Kolosianët 1:9-11

Sa e rendësishme është njohja e vullnetit të Perëndisë për ty? Një herë një drejtues kishe amerikan e ftuan në një vend aziatik për të predikuar. Kishte përgatitur një studim biblik të shkurtër për takimin e parë. 8 orë më pas takimi mbaroi me një kërkesë nga pjesëmarrësit që të…
Lexo me tej...
Kolosianët 1:6-8

Kolosianët 1:6-8

A ke pasur ndonjëherë dyshime rreth besimit tënd? A ka pasur ndonjë situatë në jetën tënde, në të cilën e ke pyetur veten nëse besimi yt është i kotë? A e ke pyetur ndonjëherë veten nëse ungjilli i Jezusit është me të vërtetë i vërtetë? Pyetja madhore që Pali trajton…
Lexo me tej...
Kolosianët 1:1-2

Kolosianët 1:1-2

A është Krishti gjithçka për ty? A është Krishti i mjaftueshëm për ty? A ke të njejtën dashuri, të njëjtin zjarr dhe të njëjtin përkushtim si në fillimet e besimit? A është Krishti dashuria e jetës sate? A ke një marrëdhenie të gjallë në Krishtin? Ekziston një rrezik shumë i…
Lexo me tej...